Bærer barnet ditt på en skuespillerdrøm?

FAU bringer videre invitasjon til digital audition for en film som skal spilles inn i 2021:

Vi jobber med casting til  et spillefilmprosjekt KRIGSSEILEREN – hvor produsent er MerFilm, på manus og på regi er Gunnar Vikene. Han har lagt blant annet TRIGGER, VEGAS og HER ER HAROLD.

Vi søker i disse dager barn og unge til roller i filmen. Innspillingen skal skje i 2021 og det er ikke snakk om mye fritak fra skole og MerFilm er godt vant med å tilrettelegge for skolearbeid under produksjon, casting prosessen er såpass tidlig for at alt det formelle er på plass i god tid før opptaksstart.

Rollene vi søker etter på dette tidspunktet er  jenter 6-12 år med bergensdialekt og gutter 9-17 år. (Det er også andre kategorier men disse søker vi etter digitalt i disse dager)

Vi prøver å unngå å være selektive i prosessen, og at andre gjør seleksjon på våre vegne, for der finnes ingen mal for hvem som egner seg til rollene og derfor vil vi gi en anledning til alle som vil  å prøve seg. Vi tilrettelegger for og gjør vårt ytterste for en positiv og lærerik erfaring.

Vi har god erfaring med å jobbe med barn begge to Amina Reikvam  og Alicia M. Eidesund som selv er mor til 3 barn (7,12,og 15)  underviser ved Høgskulen i film, har selv vært foran kamera og drevet med film og casting  siden 2001.

Kan dette være noe for ditt barn? Meld interesse på alicia.no

,

Comments are closed.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes