Spleis på et kunstverk i hjertesonen!

En hjertesone rundt skolen skal gjøre det sikrere for elevene å gå eller sykle til og fra skolen. Ulsmåg skoles hjertesone er det runde området foran hovedinngangen, “Rundkjøringen” / vareleveringen.

“Rundkjøringen” i skoletiden

Dagens ‘hjertesone’ minner mer om en parkeringsplass eller rundkjøring som inviterer biler heller enn elever inn på området. Kommunen har satt opp hjertesoneskilt her, men vi ønsker ikke å avdekke disse før plassen er dekorert. Vi ønsker oss penger til veimaling slik at vi kan realisere drømmen vår om en kunsthjertesone rundt Ulsmåg skole som er inspirert av bildet nedenfor. 

Kan vi tenke ut av boksen? Ville en bil kjøre for fort her? Vil den føle seg som en gjest?

Det kunstneriske innholdet i området skal utvikles av elevene ved skolen under veiledning av kunstner Maria A. Frantzsen. Maling av plassen vil skje på dugnad av elever og foreldre. Hjelp oss å realisere kunsthjertesone våren 2021.

Her finner du Spleis-innsamlingen, del gjerne videre til andre som bryr seg om barna på Ulsmåg skole!

0

2 Responses to Spleis på et kunstverk i hjertesonen!

 1. Christian Opedal 17. mars 2021 at 12:50 #

  Flott tiltak. Men hvorfor setter man ikke bare opp en bom foran innkjørselen?
  Så kan de som har tillatelse til å kjøre inn få nøkkel. Case closed…

  0
  • jonny Eriksen 17. mars 2021 at 22:10 #

   Jeg vet ikke om bom har blitt vurdert, men området fungerer også som varelevering og parkering for bevegelseshemmede, i tillegg til at utrykkingskjøretøy må ha adgang. En bom vil gjøre det vanskeligere for de som bruker plassen. Hilsen Jonny i IKT-gruppen i FAU

   0

Legg igjen en kommentar

Powered by WordPress. Designed by WooThemes