Tenker du på å stille til valg som FAU-representant eller trinnkontakt?

FAU ønsker i år å gi alle som ønsker å delta i det viktige arbeidet i FAU og Trinnkontaktene, muligheten til å melde sin interesse i god tid før foreldremøtet til høsten. De av dere som har vært med tidligere vet allerede hvor givende og moro det kan være og oppfordres til å stille igjen. Til dere som enda ikke har vært med og som kanskje grunnet pandemien ikke har helt oversikten over hvordan det hele fungerer, så vil vi si at jobben som Trinnkontakt eller FAU representant ikke krever mye og det er i stor grad opp til deg selv hva slags innsats du legger i det. Det meste av opplegget er allerede spikret og for de fleste arrangement er det i hovedsak tilstedeværelse som trengs. Og til de som eventuelt sliter med motivasjonen, husk at det er forventet at alle som har barn ved skolen stiller som Trinnkontakt eller FAU representant minst en gang.

FAU og Trinnkontakt er givende og moro, du får innblikk og blir mer kjent med skolens virke og kan bidra til å forme hverdagen for våre barn.

Bli med du også!

Her kan du lese mer informasjon om FAU og trinnkontaktene.

Her kan du melde fra om at du stiller til valg høsten 2021.

Hilsen FAU og Trinnkontaktene.

0
No comments yet.

Legg igjen en kommentar

Powered by WordPress. Designed by WooThemes