KLUBBKVELD FOR 4.- 7. TRINN

Tirsdag 6. mars kl 18.00 – 20.00

Denne klubbkvelden vil det bli Bingokveld med fine premier til vinnerne. I tillegg til bingo vil du finne flere av de kjente og vanlige aktivitetene som blant annet bordtennis, sjakk, fotballspill og ikke minst det populære «Fashion-hjørnet» med sminke- og hårdesign. Ellers vil det bli mulig å hygge seg sammen i kafeen, samt nyte drikke eller noe å spise.

Kafé: Salg av; smoothie, saft, oppskåret frukt, lefser, pizza, popkorn, samt rundstykker med enkelt og sunt pålegg. Priser fra 5,- til 25,- kr. (Samme priser som sist klubbkveld)

Det er foreldreutvalget (klubbgruppen) sammen med foreldre fra 4. trinn som arrangerer klubbkvelden. Informerer om at det er null toleranse for å spille om gevinster på klubben! Alle må passe på eiendelene/pengene sine.

Kom å kos deg sammen med gode venner J

Vennlig hilsen FAU – Klubbengruppen + 4. trinn Ulsmåg skole 2017/1

Vinneren av logokonkuransen: Kristine Sjurs. GRATULERER !!!

Comments are closed.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes