Dugnad for sykkelbane / pump track

Ulsmåg skole har fått sykkelbanen / pump track som i dag står utenfor Fysak på Slettebakken og om noen dager blir det klargjort for installasjon på grusplassen vår. Skolen trenger et bidrag fra foreldre og det eneste vi trenger å gjøre er å demontere og montere banen. Transport av banen er organisert. Vi trenger derfor noen som kan stille på dugnad i uke 38.

Sykkelbane på Ulsmåg skole vil være et stort løft for skolen og området og det vil bidra til å skape et tryggere tilholdssted for elever og barn i nærmiljøet. Dette er en flott mulighet for Ulsmåg Skole og alle som har tilhørighet til skolen.

Meld deg til dugnad på denne linken.

Foreløpig plan:

  • Demontering: 22. og 23. September klokken 16 – 20.
  • Transport organisert av Bergen Kommune.
  • Montering: 28. September og til banen er ferdig.

Ps: Ta med pipenøkler, skiftenøkkel og hodelykt om du kan/har.

Comments are closed.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes