FAU julequiz 2022, 1. desember

(Dette er den første oppgaven. Ser du etter nyere oppgaver, sjekk forsiden!)

Du store alpakka, vi er kommet til desember!

For å markere dette vil FAU, i år som i fjor (som i forfjor) arrangere en uhøytidelig førjulsquiz. Hver hverdag til og med 16. desember vil vi presentere tre spørsmål her på nettsidene.

Svar sendes på mail til quiz@ulsmagfau.no, før kl 20 dagen spørsmålet tilhører. Husk å skrive barnets navn og klasse i mailen. Så er dere for eksempel to søsken på skolen, så kan dere sende to mailer, en mail per søsken.

Reglene forøvrig er enkle: 1. og 2. trinn må svare rett på minst ett spørsmål for å delta, 3. og 4. trinn på minst to, og 5.-7. trinn på alle tre spørsmålene for å delta. På utvalgte dager foretar vi en trekning, og alle riktige innsendinger siden forrige trekning får et lodd i potten. Første trekning blir fredag den 2. desember, så om du svarer rett torsdag og fredag får du to lodd! Dobbelt så god sjanse som hvis du bare svarer én dag, altså. Og vinner du, så sender vi deg en mail.

Så da er på tide med første oppgave….

Kan du fullføre setningene?

  • Hei, hå, nå er det …
  • Vi ha’kke tid, for vi må finne …
  • All I want for Christmas, is …

Lykke til! Hilsen oss i FAU

Comments are closed.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes