Klubbkveld for 4. – 7. trinn tirsdag 7. mars kl. 18.00 – 20.00.

klubb
Suksessen for ”Klubben” på nye Ulsmåg skole fortsetter, og flere enn tidligere møtte fram forrige gang. Det ble en kveld der de unge koste seg med aktivitetene, sosialt samvær og tilbudene i kafeen.
Ukene går raskt og det er nå igjen tid for å invitere til en ny klubbkveld 7. mars, – allerede tirsdag etter vinterferien. Denne gang er det foreldreutvalget (klubbengruppen) sammen med foreldre fra 5. trinn som arrangerer klubbkveld.

Program: De som vil spille elektrisk dart, bordtennis, sjakk eller fotballspill får tid til å hygge seg med det. Det populære ”fashion-hjørne” for hår og negledesign vil være på plass. Ellers vil det bli mulig å hygge seg sammen i kafeen, samt nyte drikke eller et lett måltid der. Kanonballturnering blir nytt denne klubbkvelden. Elevene melder seg på turneringen ved frammøte. (Hvert lag får sitt eget stempel ved inngangen; a + b= et lag og c + d= et lag for hvert trinn.)

Kafé: Salg av; smoothie, saft, Noisy, oppskåret frukt, lefser, pizza, popkorn, samt rundstykker med enkelt og sunt pålegg. Priser fra 5,- til 25,- kr. (Samme priser som sist klubbkveld.)

Velkommen til to timer med moro!

Vennlig hilsen FAU – Klubbengruppen + 5. trinn Ulsmåg skole 2016/17

Comments are closed.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes