Klubbkveld for 4. – 7. trinn tirsdag 3. Oktober kl. 18.00 – 20.00.

klubb

Suksessen for ”Klubben” på Ulsmåg skole fortsetter og det er nå tid for å starte opp klubb igjen etter ferien. Det er foreldreutvalget (klubbengruppen) sammen med foreldre fra 4. trinn som arrangerer den første klubbkvelden.

Program: De som vil spille elektrisk dart, bordtennis, sjakk eller fotballspill får tid til å hygge seg med det. Det populære ”fashion-hjørne” for hår og negledesign vil være på plass. Ellers vil det bli mulig å hygge seg sammen i kafeen, samt nyte drikke eller et lett måltid der. Det vil denne gangen bli diskotek, limbo og tautrekkingskonkurranse i gymsalen.

Kafé: Salg av; smoothie, saft, Noisy, oppskåret frukt, lefser, pizza, popkorn, samt rundstykker med enkelt og sunt pålegg. Priser fra 5,- til 25,- kr. (Samme priser som sist klubbkveld.)

Velkommen til to timer med moro!

 

Vennlig hilsen FAU – Klubbengruppen + 4. trinn Ulsmåg skole 2017/18

Comments are closed.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes