Klubbkveld for 4—7. trinn tirsdag 5. februar!

Klubbkveld for 4—7. trinn tirsdag 8. januar kl 18—20:00

Da er det februar og klar for ny klubb. Denne gangen vil det være karnevaltema på klubben. Kom utkledd, bli sminket på klubben eller kom akkurat slik som du er. Alle er hjertelig velkommen. Det vil bli premiering av beste gutte- og jentekostyme. Klubben er en sosial arena hvor du kan treffe venner på fritiden og ha det gøy. Det vil være muligheter for forskjellige aktiviteter som blant annet å spille bordtennis, sjakk, fotballspill og ikke minst vil det populære «Fashion-hjørnet» med sminke- og hårdesign være på plass. I gymsalen vil det være muligheter for gymaktiviteter. Ellers vil det bli mulig å hygge seg sammen i kaféen, samt nyte drikke eller noe å spise.

Kafé: Salg av; smoothie, saft, oppskåret frukt, lefser, pizza, popkorn, samt rundstykker med enkelt og sunt pålegg.
Priser fra 5,- til 25,- kr.

Det er foreldreutvalget (klubbengruppen) sammen med foreldre fra 4. trinn som arrangerer klubbkvelden. Informerer om at det er nulltoleranse for å spille om penger på klubben! Alle må passe på eiendelene/pengene sine.

Kom og kos deg sammen med gode venner ☺
Velkommen til to timer med moro!

Vennlig hilsen FAU – Klubbengruppen + 7. trinn Ulsmåg skole 2018/19

, , ,

Comments are closed.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes