Info fra Dræggens buekorps

Hei alle foreldre og gutter! Vi i Dræggens Buekorps tar i et ekstra tak, for å vise at vi er her. Vi er her for alle som gjerne detter utenfor, og ikke helt finner sin fritidsaktivitet.

I Dræggens Buekorps lærer man å handle gjennom enighet, man får venner for livet, man lærer disiplin, og er med på mye gøy. Det er ikke alle som finner fotball gøy, eller håndball, og da er det viktig å vite at her kan man få være en del av et større felleskap, som fungerer gjennom guttene selv i korpset. Det er selvfølgelig mange i buekorpset som også driver med både fotball, håndball og basketball, så vi har derfor av tradisjon et eget fotball-lag der vi konkurrerer med de andre buekorpsene i byn. Med andre ord; Dræggens er FOR ALLE.

Forskjellige ting vi gjør på i Dræggens Buekorps er; Kinodager, LAN-Party, Utflukter, Utenlandsturer, Marsjering, Resturant-besøk, Bueskyting, Allmenn idrettsaktiviteter, Tautrekking, Eksersis, og MYE, mye mer.

Vi pleier alltid å si at Dræggens er for alle, der kameratskap og trivsel står høyest. Av erfaring opplever vi at gutter i Dræggens alltid gleder seg til neste dag i buekorpset, fordi det er et sted der absolutt alle passer inn, uansett hvem du er, hvordan du ser ut, eller hvordan du snakker. Og det beste av alt? Det er helt gratis å gå det første året i Dræggens Buekorps. Året etter koster det 500kr, og det er viktig å vite at Dræggens Buekorps er en non-profit organisasjon, og alle pengene kommer tilbake til guttene i form av turer og utflukter.

Vi inviterer derfor foreldre og gutter ved Ulsmåg barneskole til et foreldremøte TORSDAG DEN 7. Februar 2019 KLOKKEN 18:00 ved skolens hovedinngang.

Vi håper at dere ønsker å ta kontakt med oss, slik at man kan få høre mer om dette. Det er fort gjort å si nei, men vi har opplevd at etter å ha prøvd ut Dræggens Buekorps, er det vanskelig å gi seg! Det er en fryktelig givende og inkluderende aktivitet å være en del av.
Vi håper at så mange som mulig stiller på møtet, der vi stiller med boller, brus, godt humør og en god presentasjon!

Mer info om Dræggens Buekorps finner du på www.dreggens.no
Ta gjerne kontakt med Chefen i buekorpset, Jan Øyvind Myklebust, på 97 53 30 72. Han tar alltid telefonen for en ivrig nybegynner eller interessert!

Comments are closed.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes