Klubbkveld for 4—7. trinn tirsdag 5. mars!

Klubbkveld for 4—7. trinn tirsdag 5. mars fra 18:00—20:00

Da er vinterferien over og klubben er allerede på tirsdag i gang igjen 😊 Klubben er en sosial arena hvor du kan treffe venner på fritiden og ha det gøy. Det vil være muligheter for forskjellige aktiviteter som blant annet å spille bordtennis, sjakk, fotballspill, air-hockey. I gymsalen vil det være kanonballturnering mellom trinnene. Ellers vil det bli mulig å hygge seg sammen i kafeen, samt nyte drikke eller noe å spise.

Kafé: Salg av; smoothie, saft, oppskåret frukt, lefser, pizza, popkorn, samt rundstykker med enkelt og sunt pålegg. Priser fra 5,- til 25,- kr.

Det er foreldreutvalget (klubbengruppen) sammen med foreldre fra 5. trinn som arrangerer klubbkvelden. Informerer om at det er null toleranse for å spille om penger på klubben! Alle må passe på eiendelene/pengene sine.

Kom og kos deg sammen med gode venner ☺
Velkommen til to timer med moro!

Vennlig hilsen FAU – Klubbengruppen + 5. trinn Ulsmåg skole 2018/19

, ,

Comments are closed.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes