Klubbkveld for 4—7. trinn tirsdag 2. april

Klubbkveld for 4—7. trinn tirsdag 2. april fra 18:00—20:00

Da er årets siste klubbkveld kommet. Denne klubbkvelden vil det bli Bingokveld med fine premier til vinnerne. I tillegg til bingo vil du finne flere av de kjente og vanlige aktivitetene som blant annet bordtennis, sjakk, fotballspill og ikke minst vår nye airhockey. Ellers vil det bli mulig å hygge seg sammen i kaféen, samt nyte drikke eller noe å spise.

Kafé: Salg av; smoothie, saft, oppskåret frukt, lefser, pizza, popkorn, samt rundstykker med enkelt og sunt pålegg. Priser fra 5,- til 25,- kr. (Samme priser som sist klubbkveld)

Det er foreldreutvalget (klubbgruppen) sammen med foreldre fra 6. trinn som arrangerer klubbkvelden. Informerer om at det er null toleranse for å spille om penger på klubben! Alle må passe på eiendelene/pengene sine.

Kom og kos deg sammen med gode venner ☺
Velkommen til to timer med moro!

Vennlig hilsen FAU – Klubbengruppen + 6. trinn Ulsmåg skole 2018/19

, ,

Comments are closed.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes