Klubbkveld for 4 til 7 trinn


Da er årets siste klubbkveld kommet. Denne klubbkvelden vil det bli Bingokveld med fine premier til vinnerne. I tillegg til bingo vil du finne flere av de kjente og vanlige aktivitetene som blant annet bordtennis, sjakk, fotballspill og ikke minst vår nye air hockey.                                                    Ellers vil det bli mulig å hygge seg sammen i kafeen, samt nyte drikke eller noe å spise. 

Kafé: Salg av; Smoothie, saft, oppskåret frukt, lefser, pizza, popkorn, samt rundstykker med enkelt og sunt pålegg. Priser fra 5,- til 25,- kr. (Samme priser som sist klubbkveld) 

Det er foreldreutvalget (klubbgruppen) sammen med foreldre fra 6. trinn som arrangerer klubbkvelden. Informerer om at det er null toleranse for å spille om penger på klubben! Alle må passe på eiendelene/pengene sine.

Kom og kos deg sammen med gode venner ☺ Velkommen til to timer med moro!

Vennlig hilsen FAU – Klubben gruppen + 4. trinn Ulsmåg skole 2019/20

                                                             Tegnet av: Kristine Sjursen

Comments are closed.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes