Novembermarked tirsdag 19.11

Velkommen til årets novembermarked. Markedet er tirsdag 19.11 kl. 17.00 – 18.30. Her kan du lese mer om markedet, oversikt over selve dagen og info om basar, premier, parkering og oppmøtested.


Ulsmåg skole har i flere år hatt marked der vi samler inn penger til Adina-stiftelsen. Stiftelsen setter fokus på å hjelpe fattige barn og unge i Romania og Uganda. De jobber for å gi barna tilgang til skole, barnehage, SFO og fritidsaktiviteter. Adina hjelper også barn som trenger medisinsk hjelp og rehabilitering.


Fredag 15. november kommer en representant til skolen for å fortelle elevene om hva pengene går til. Da blir det samling i gymsalen for alle elever og ansatte på skolen.

Tradisjonen tro blir det basar. Tidligere år har vi fått inn mange flotte premier av dere foreldre. Vi håper at dere kan fortsette med denne gode tradisjonen. Hvis noen har premier er det fint om de kan leveres til oss senest 12. november. Vi vil ta bilder av premiene og legge de ut på infoskjermene. Slik kan alle se hva de kan vinne.


Tidskjema:
16.50: oppmøte på skoleplassen
17.00: åpning med fellessang «We are the world»
17.10 – 18.30: kafe i basene, salg av produkter og lodd til basaren
18.00: salg av lodd til basaren stenger
18.15: vinnerne av basaren kommer på infoskjermene i basene
18.15 – 18.30: premier hentes i gymsalen
Vi minner om at vi ikke har parkeringsplasser og oppfordrer alle til å gå til skolen denne ettermiddagen. Husk refleks!

Comments are closed.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes